Informatieavond over bouw eerste windturbine op 13 december

De bouw van de eerste van de in totaal 45 windturbines voor Windpark De Drentse Monden en Oostermoer is aanstaande. 
In januari 2019 begint de bouw van deze eerste windturbine. Om daar zoveel mogelijk mensen over te informeren, plaatsen wij als initiatiefnemers van het windpark vandaag (21 november 2018) een advertentie in de weekbladen De Kanaalstreek/Ter Apeler Courant, De Nieuwsbode en De Schakel. U kunt deze advertentie – een interview met Wim Wolters, algemeen directeur van het windpark – ook lezen. Klik daarvoor hier.
Hierin kunt u lezen waar deze windturbine wordt gebouwd, wat de planning is, wat er komt kijken bij de bouw van deze eerste windturbine en hoe bijzonder deze is.
Informatieavond op 13 december
In deze advertentie staat tevens een uitnodiging voor een informatieavond over de bouw van de eerste windturbine. Deze bijeenkomst wordt gehouden op 13 december 2018 in horecacentrum Spa aan het Zuiderdiep 209 in 2e Exloërmond (start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur). We nodigen u hierbij van harte uit om hier bij aanwezig te zijn.

Doe mee in het windpark via De Windvogel

Naast dat er informatie wordt gegeven over de bouw van deze eerste windturbine is tijdens deze informatieavond ook coöperatie De Windvogel aanwezig. Inwoners kunnen namelijk meedoen in het windpark door voor eenmalig 50 euro lid te worden van coöperatie De Windvogel. Leden kunnen vervolgens mee-investeren in het windpark voor een bedrag dat zij zelf bepalen in een veelvoud van 50 euro. Leden hebben ook stemrecht over de andere energieprojecten van de coöperatie en de buurtprojecten die door dit windpark mogelijk worden gemaakt. Tijdens de informatieavond kunt u in gesprek met vertegenwoordigers van De Windvogel. Meer informatie hierover staat in de advertentie, op www.windvogel.nl of kunt u opvragen via info@windvogel.nl

Contact en nieuwsbrief

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via info@drentsemondenoostermoer.nl 
U kunt zich tevens aanmelden voor onze nieuwsbrief over het windpark. Klik daarvoor hier.